divendres, 27 d’abril de 2018

CONEIXEM L'ENTORN NATURAL DEL PARK GÜELL

Hola famílies, ja hem iniciat el projecte per al  Congrés de la Ciència que explicarem el 23 de maig. El dimarts passat vam sortir a visitar el Park Güell per a conèixer el seu entorn natural.
Els guies van ser la Lara i el Rafa. La Lara treballa a l'aula d'ecologia del Bosc Turull que es troba al costat del Park; el Rafa és el cap de la brigada de jardiners que treballen al Park.
Primer ens van explicar moltes coses sobre les plantes i ens van dir que podien ser autòctones i al·lòctones que són les que venen de fora. També ens van explicar que hi ha plantes invasores i plantes aromàtiques. També ens van explicar perquè hi havien fustes petites i fines que cobrien tota la terra; ens van dir que serveixen per a que la terra no s'assequi tan ràpid.
En tercer lloc ens van explicar sobre l'hotel d'insectes que és una caixa de fusta on els insectes viuen i es reprodueixen.
En quart lloc, vam anar al camí de la biodiversitat que és un camí apartat de les parts que hi ha més turistes on hi ha més vegetació i sembla un bosc. 
En resum ens va encantar aquesta visita! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada